Unikaveri.

Runoilija Cairit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihan kuin uudelleen pitäsi opetella koko elämä alusta.
 

Rakastatko jokaista jolle sanot
etupenkin auton " rakastan sua, rakas "
vai juoksetko peräs panon
menetettyjä asioit ei saa takas !

Oltii kavereit vuoden,
katottiin leffoi, nukuttiin samas vuodes
ei koskaan menty pidemmälle,
pipo meni kireemälle.

Mulle se kelpas,
olit kaveri rakas.

Pitkäst aikaa soitit,
sit känäs koitit,
sanoit kolme sanaa,
jotta jalat avautuis.

Suudeltiin, halailtiin,
yhtäkki havahduin.
Muistin pojan, jota tapailen.
Enemmän kuin muuta kaipailen.

Tä "herra" uskotteli, et musta välittää
joten pyyhin muistikuvat ja mennä vaa annoin
nykyään hän tietenki mua välttää
Kerta viimeinen, sen mä vannon.

Kaipaan vakautta,
enkä sairautta.

Selite: 
huh. olipa ex tempore runo. kiva, jos jaksatte lukee ja tajuatte mitä tarkoitan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Cairit kii 6.7.2007 0 Runo
Cairit Kun.. 24.6.2007 0 Runo
Cairit Nimetön 7.10.2007 0 Runo
Cairit Nimetön 25.6.2007 0 Runo
Cairit paskiaine 6.7.2007 0 Runo
Cairit Unikaveri. 25.6.2007 0 Runo
Cairit väsynyt 6.7.2007 0 Runo
Cairit voimaton 6.7.2007 0 Runo