Sometimes comes a trains...

Runoilija Jari

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.6.2011
Viimeksi paikalla: 10.12.2019 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sometimes comes a trains...
from these iron veins,
and I go....
I go lay my life on these rails.

And I go...
...to place where all can be better.
I go somewhere were we can be together.
I go to my heaven, to my safe haven.

Sometimes I shine so bright...
as all I just might,
And I go and light the night...
but my bright star...
... is behind so blue bars.

Sometimes heart gets a scratch...
breaks and graps
And I go...
go back walking on red mat...
mat made of crumbs and lumps..
made from my heart so numb.

Sometimes I just wait...
mind made of blue weight.
Sometimes comes a trains...

...and sometimes comes a trains...
...sometimes from iron veins...
...sometimes I lay on rails...

Raaka suomennos:

Joskus tulee junia...
näiltä rautasuonilta,
ja minä menen...
lasken elämäni raiteiden varaan.

Ja menen...
paikkaan missä kaikki on paremmin,
sinne missä voimme olla kahden.
menen taivaaseeni, turvalliseen satamaani.

Joskus sydän saa naarmuja...
murtumia ja möykkyjä...
ja minä menen
menen takaisin punaiselle matolla
matolle joka on tehty muruista ja paloista
tehty sydämmestäni puutuneesta.

Joskus loistan niin kirkkaasti...
niin kuin vain ikinä kykenen.
Menen ja valaisen yön...
mutta kirkas tähteni on sinisten kaltereitten takana.

Joskus vain odotan...
mieli sinisen painosta täynnä.
Joskus tulee junia...

...ja joskus tulee junia...
...joskus rautasuonilta...
...joskus laskeudun raiteille...

Selite: 
Song.
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä runo

En osaa pukea sanoiksi mitä Haluaisin tästä runosta sanoa..
muuta kuin,että täysin sinun oloinen ja näköinen runo, hyvässä mielessä.. tykkään

 

Käyttäjän kaikki runot