Suurin ihme on tapahtunut.

Runoilija Kaisu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runous on rakkautta.
 

Tekee kipeää jättää sinut mutta haluan selvitä tästä yksin voittajana. Alan olla jo voitonpuolella. Järki sanoi jo ajat sitten ettei ystävyytemme kannata mutta tunteet ovat olleet jarruna. Nyt kuitenkin uskon että oikea rakkaani on paljon ihanampi ja parempi. Sovitteleva ja ennen kaikkea haluaa olla luonani ja minun kanssani. Sinäkin ehkä halusit omalla tavallasi olla mutta ehkä se ei auta enää tässä vaiheessa. Pitihän sinun tietää että tämä päivä tulee. Niin minä odotin tätä. Tänään rakastan paremmin ehjää puoltani hellemmin. Valitsin oikein selvisin. Iloa ja uutta onnea toivoen sinulle myös.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot