The moment

Runoilija Althir

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuorimies, joka vihaa nykyaikaa, mutta rakastaa kirjoittamista.
 

Your silky hair, waiving in the wind,
Like a buttefly, slow'n'smoothly.

You look me into the eyes,
Kiss my lips,
I can feel my heart racing.

Now this is the feeling,
That I've been waiting for.

This is the moment,
my moment.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis :-) i like it

 

Käyttäjän kaikki runot