Tunteeni

Runoilija Althir

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuorimies, joka vihaa nykyaikaa, mutta rakastaa kirjoittamista.
 

Kun puhut minulle, ajantaju katoaa.
Sydämeni pysähtyy, lakkaa olemasta.

Onko tämä sitä rakkautta?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot