suolavesi

Runoilija suurisana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jonakin päivänä laivani saapuu, ja minun onnellani olen varmasti lentokentällä.
 

Meitä ei tarkoitettu tänne itseämme varten,
ketä sitten.
Tänään en keneenkään voi vaikuttaa,
tuskin huomennakaan.

Kuka sitten jaksaa välittää,
ja kenestä.

Peruskouluko sinut opetti rakastamaan,
ottamaan oppia.
Kun ei tieto tule perille,
ei siinä pienen tytön pyyntö mitään auta.

Jos vaikka unohdettaisiin hetkeksi kaikki,
palaa mun kanssa takapihan keinuun,
istutaan hetkeksi ja puhutaan.

suolavesi käy melkeimpä meikinpoisto-aineesta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot