Ihastuttavaa

Runoilija suurisana

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jonakin päivänä laivani saapuu, ja minun onnellani olen varmasti lentokentällä.
 

Ihastuttavaa elämän arvostusta.
Kävelysauvojen kuluttama kamara.
Kostean asfaltin toisella puolen,
Jeesus hymyilee tavanomaista hymyään.

Ja se sanoo, avoinna ovet,
avoinna ovet ihan jokaiselle.
Mutta entä jos ei jaksa kantaa kehoaan
sisälle, entä sitten?

Selite: 
(: arvostaisin arvosteluja (:
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä on kai lopulta
olennaisen todentamista,
ei epätodelliseen kiinnittymistä ...
tai taruun.

Omalla tavallaan Runo,
jossa oli paljon hyvää.

Ajattelua ja asiaakin.

Minulle nämä runosi vaativat useamman lukukerran auetakseen.Monia ajatuksia uskosta ja uskovaisuudesta tämä herätti.

 

Käyttäjän kaikki runot