palanen

Runoilija vesiheinikki

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 23.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mitä enemmän on pakkasta, sitä rumempi saa olla
 

kumman valitset
ruman ja rakastettavan
vaiko kauniin ja luonteeltaan karsean?
sillä niitä joilla on molemmat
on maailmassa vain muutama
eikä kumpikaan niistä sua rakasta

Selite: 
tjaa. enpä sano mitään.-
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotain kivaa :> pidän.

Rumaa ja kaunista <3

Jännä sanoma. tykkäsin.

Tyly lopetus. Tykkään.

Vähän outo, mutta siksi pidin.. Sai lukea pari kertaa ensin kun tajusi... Joka on hyvä asia...
suosikkeihin-->

 

Käyttäjän kaikki runot