Nimetön

Runoilija Jenssu

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se mikä ei tapa, vahvistaa.
 

Kauneus on kuihtunut rakkaudesta,
jäljellä on vain katkeruus, kylmyys, inho.

Perhoset joita tunsin vatsassani syövät tietään ulos,
polttaa, kirvelee.

En usko että tiemme ovat eronnee,
ne eivät koskaan edes kohdanneet.
Eri poluilla,
eri maailmoissa.
Sinä tunnuit hyvältä hetken aikaa,
väitit että meissä on taikaa.

Viivyn vielä hetken,
sitten lähden.
En halua sielua kuivunutta,
en halua olla mitätön rukka.
Tahdon vielä koskettaa vaikka tiedän etten saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Jenssu Nimetön 5.3.2007 2 Runo
Jenssu Nimetön 6.3.2007 1 Runo
Jenssu Nimetön 28.2.2007 1 Runo
Jenssu Hetki. 11.4.2007 1 Runo
Jenssu Nimetön 5.6.2009 0 Runo
Jenssu Jos... 27.3.2007 0 Runo
Jenssu Nimetön 11.10.2007 0 Runo
Jenssu Nimetön 27.3.2007 0 Runo
Jenssu Nimetön 11.11.2009 0 Runo