Nimetön

Runoilija kurimus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ja minulle ei riitä
ei mikään
ja minähän olen
saatana,
maailman kuningas
kun minulta kysytään
ethän sitä voi tietää

ja minä oletan
ettet voi tietää
ja mä haluan
sinulta vain sitä yhtä
vain ja ainoastaan
aidointa itseäsi
nahkaa paljatonta
jotta saisin nautinnon

ja oletetaan
ettei ketään muuta ole tässä maailmassa
kuin me kaksi
kun me hukumme
toistemme juomaan
toistemme suudemiin
toistemme runnelmiin
toistemme 'rakkauteen'
toistemme haluun

ja minä vain olen yksin maailmassa
rukoilen jumalaa
vaikka tiedän ettei sitä ole
tiedän ettei ole mitään
auta minua silti
kunhan vain autat
ei muuta

minulla ei ole hyvä olla
minulla on hyvä olla
minä en tiedä
olen sinun
olen minun
olen ihminen
vain yksinään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot