Päälle sijaa.

Runoilija kurimus

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ylhäältäkö kuuluu ääni
min käskee jatkaa
katkaisen pääni
en ole kenenkään
ohjailtavissa

peiliin katson
mikä on tuo ruumis
kenen se on?
en tunnista omaksi, en halua

etsin vain päälle sijaa
oikealle, vasemmalle
tilaa vain päälle
laatikkoon survon
hautaan maahani
syvälle puun juurelle

peilistä vain
katsoo tuntematon olio

missä minä olen
maailmassa jossain
yksinkö?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot