Nimetön

Runoilija Christabel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..
 

Laula lauluasi
sillä sinun huuliltasi
kuulen syvyyden
kuulen tuskan sen
sävelen taivaastasi

Itke kyyneleesi
ne sulje sydämeesi
anna lintusi lentää
taakkaas keventää
se päästä taivaaseesi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tosi hieno, jäin oikein miettimään tätä runoa. aivan jumalattoman hieno runo kaikinpuolin. <:

Kaunista.

herkkä ja kaunis...

piristi mukavasti päivää tämä runo

 

Käyttäjän kaikki runot