Nimetön

Runoilija Christabel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..
 

Ja hän istui hetken miettien,
miten hassua elämä on.
Miten noin pieneen voi mahtua noin suuri sydän,
ja miksi se on silti onneton.

Pulmaa pohti, puntaroi,
kauan tutki, edestä ja takaa.
kunnes hymähti: "Helppoa!
Kaikkensa se muille jakaa."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitähän lienet miettinyt tätä kirjoittaessasi, mutta minä ainakin nautin lukemastani. Jopa vähän naurahdin omassa surkeudessani :-)

 

Käyttäjän kaikki runot