Nimetön

Runoilija Christabel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..
 

Sinä olet jumala.
Minä olen kättesi jälki.

Sinä olet taivas.
Minä odotan, että laulat.

Sinä olet meri.
Minä katselen kalliolta ylitsesi.

Sinä olet uni.
Ja minä suljen silmäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo, hieno

 

Käyttäjän kaikki runot