Vihreys

Runoilija Emppu101

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aina kun luulet, ettei toivoa ole
Että värit katoavat
Ja putoat
Rakkaat auttavat
 

Katson ulos ikkunasta
Puun oksa tulee katseeseeni
Katson sen värejä
Katson sen vihreyttä
ja ajattelen
Se meidät on luonut
Miksi tapamme sen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä kannanotto tärkeästä asiasta.

 

Käyttäjän kaikki runot