lapsettoman kuukausi

Runoilija miya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus pyörittää maailmaa, mutta suklaa tekee siitä elämisen arvoisen!

kiitos kaikille jotka käytte sivuillani ja laitatte kommenttia! :)

en minä kirjoita runoja, minä vain raapustan tänne suruni, rakkauteni, ja te luette


mihin suojamuurini katosi? :/
 

monta päivää sadistista kidutusta,
monta päivää hormoonit vinossa,
monta päivää itkua ja raivoa,

yksi päivä täynnä toivoa,

neljätoista päivää piinaavaa odotusta,
täynnä oireita ja epäuskoa,
pidämme salaa peukkuja, selän takana,

yksi päivä pilaa koko eletyn kuun,
kaikki heitetään roskakoriin,
rahat, toivo, usko, tulevaisuus,
mutta ei kuitenkaan
rakkaus,

muutama päivä surraan,
ja vielä muutama kuollaan vitutukseen,
sitten otetaan kädestä kiinni,
vedetään todellisuuteen,

huomenna aloitetaan taas alusta,

ehkä tästä kierrosta..

Selite: 
hoidoissa taas onnistumatta..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot