Raskasta hengittää

Runoilija ILikeDirt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007
Viimeksi paikalla: 13.10.2021 22:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piilota minut
 

Ei tämä ole sitä mitä luulet
tai sitä mitä itse taisin luulla
Ei tämä ole rakkautta
tämä on riippuvuutta

Huomaan olevani
kiinni sinussa
enemmän kuin kuvittelinkaan

Raskasta hengittää
samaa ilmaa
Päästä hetkeksi irti

saisi edes unta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Haluaisin itsekin oppia vielä kirjoittamaan just tämmöistä, hengästyttävän intensiivistä tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot