Omistusoikeus

Runoilija ILikeDirt

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2007
Viimeksi paikalla: 13.10.2021 22:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Piilota minut
 

Luottamus toiseen on rakennettava
suhteessa itseen
Ilman luottamusta ei ole parisuhdetta
on vain oletuksia, jotka eivät pidä paikkaansa
ja epäluottamusta
niinkuin byrokratiassa
Kaikki on varmistettava
tehtävä valoja
kirjoitettava sopimuksia

Siksi on helpompi elää ilman toista ihmistä
ilman turhan vaikeita sitoumuksia
Esineistä voidaan riidellä,
ne kuuluu joko sinulle tai minulle
Sanoja voimme syödä tai väittää niitä omiksemme
Voimme kerätä rahaa ja käyttää sen omiin tarkoitusperiimme
sinua en voi omistaa
vaikka kuinka haluaisin

Silti tahdon olla tässä
tahdon olla sinun
vaikka se on useimmiten vaikeampaa
kuin olla yksin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot