YELLOW

Runoilija Runovoro

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2011
Viimeksi paikalla: 25.10.2017 18:53

Asuinpaikka: Mäntää-Vilppula
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.8.1969
Facebook:

 

Autossa haisee
hiki, sikari ja paska

Ajan kylän
katu-uskottavinta pirssiä
eurosateessa
kohti ytimen
liikennevalo helvettiä

Kiasman
Berliini-munkin hilloa
suunpielessä
hyräilen hiljaa;
"valo taksin katolla vilkkuu,
yön ainoa valopilkku"

Vieras ihminen
takapenkillä
naputtaa läppäriään
kuin lääkäri
tap, tap, TAP, tap, tap, tap, TAP, tap...

Pudonneet
kellastuneet lehdet
kierivät aaltona asfaltilla
kuin paeten
auton liiskaavaa voimaa

Normipäivä
Itseasiasssa yö

Selite: 
http://tonppa69.nettisivu.org
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot