kysymys

Runoilija Leijatyttö

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 25.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kysyvät, anelevat katseet
sievistetyssä huoneessa
jossa seinätkin kyselevät.

Miltä sinusta nyt tuntuu?
Mitä haluaisit kertoa?

Miksi kertoisin?
Koska minua ei ole opetettu kertomaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno, syvällinen ja koskettava runo!

Herkän koskettava runo puhumattomuuden perinnöstä.

hieno, syvällinen ja koskettava runo!

Herkän koskettava runo puhumattomuuden perinnöstä.

 

Käyttäjän kaikki runot