Kengururuno

Runoilija Kurpitsakuningas

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 6.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

How could hell be any worse?
 

Jostain pitää ihmisen aloittaa matkansa,
me olemme suuntamme hukannut kansa.
Kaikkia meitä pelottaa edessä aukeava tie,
mutta katson silti rohkeasti minne se vie.

Odotan innokkaasti tulevaa kesäloma-aikaa,
sillä aijon matkata katsomaan kaukaista taikaa.
Kengurujen kaukainen kotimaa kutsuu kovasti,
minua ei täällä pidä mikään - edes rovasti.

Yksin taas tietenkin joudun aluksi matkaamaan,
mutta kaksin en taida alkaa aikaani haaskaamaan.
Reissusta uusia kavereita tarttuu mukaan varmaan,
ainakin pääsen irti eri sävyistä harmaan.

Selite: 
Cairns-Brisbane-Sydney - sekä erinäisiä kaupunkeja joihin nuo pitkät kiskot ihmistä kuskaavat.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot