R.I.P. Mummi

Runoilija Sazu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


~ You can try to see through me but you'll never understand ~
 

Jokaisen meidän elämässä
on tärkeitä ja rakkaita henkilöitä;
joista haluamme pitää kiinni viimeiseen asti

on niitä, joista on toisinaan vaikea pitää kiinni
tai jouduttu päästämään irti

ja niitä joista joudumme
luopumaan vasten tahtoamme
korkeamman voiman viedessä rakkaimpamme

Ne jotka eivät ole enää läsnä meidän elämässä
- ovat silti ikuisesti muistona sydämessä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Sazu Neljä sanaa 31.3.2011 1 Runo
Sazu Siipirikko 15.5.2011 1 Runo
Sazu Kiitos Rakas 5.5.2011 1 Runo
Sazu ~ Vive Hodie ~ 25.2.2011 1 Runo
Sazu Rakkaus 1.6.2013 1 Runo
Sazu yritän olla vahva 6.3.2011 0 Runo
Sazu Nimetön 18.9.2011 0 Runo
Sazu Nimetön 14.10.2011 0 Runo
Sazu Mummin muistolle 24.7.2011 0 Runo
Sazu R.I.P. Mummi 3.7.2011 0 Runo