:'(

Runoilija shawn

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I live for my own demise
 

Jos mulla ei kavereita ois,
ei mul ois mitää mistä kiinni pitää vois.
Kaks mun tuttuuki lens 10.2 pois,
voi hemmetti ei sille surulle nyt sijaa sois.
Suolaiset kyyneleet polttaa mun kasvoja,
ei näitä tunteita voi sanoiksi pukea.
Miks kaks nii hyvää ihmistä jo lähti?
Ei viel ollu niitte aika syttyy taivaalle uusii tähtii.
Meil on teit Theo ja Eemu tajuton ikävä,
kiitti kaverit ei me unoheta teitä ikinä<3

Selite: 
Nukkukaa hyvi Theo ja Eemu<3
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana, koskettava<3
voimia sinulle:)

Todellakin herkkää ja koskettavaa.
Olen pahoillani ystäviesi puolesta...

Hyvää syntymäpäivää!

koskettavaa

tää on herkkä ja kaunis,
vaikka rivitys ei olekaan järin runomainen.
jos muuttaisin sitä, runo olisi myös helpompi lukea.
jokatapauksessa kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot