ensiaskeleet

Runoilija pinocho

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmöne onnelline höperö joka kirjottaa saadakseen asioita selville
 

Miten tää voi olla tälläst,
miten voi raikas sade avata kukan terälehdet nii nopeasti,
miten voi joku avata minun sydämeni kuten nuppu avautuu kauniiksi,
miten voin tuntea oloni niin turvalliseksi ja kauniiksi,
miten saat minut tuntemaan näin,
miten saat minut niin iloiseksi että runonikin kukoistaa,
miten saat minut tuntemaan näin,
miten saisin tämän vain jatkumaan ikuisuuteen ja sen yli

Selite: 
oon onnellinen omasta kullasta ja siksi runotkin ovat kultaa täynnä <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot