aika ilman sinua

Runoilija pinocho

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 9.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämmöne onnelline höperö joka kirjottaa saadakseen asioita selville
 

Aika ilman sinua
Aika, jolloin tulisi hymyillä,
jolloin tulisi olla iloinen,
ei tunnu miltään kun et ole vierelläin.
Aika, jolloin tulisi pitää hauskaa,
jolloin tulisi olla oma itsensä,
ei onnistu ellet tule takaisin.
Aika, jolloin pitäisi itkeä,
jolloin tulisi olla surullinen,
ei tunnu sen arvoiselta, koska et ole täällä
Täällä tukemassa minua kun tarvitsen
Täällä lähelläin, käsi kädessäin
Täällä sydän lähellä sydäntäin.

Selite: 
tälläsii hassui rustailui ain tulee välil väsäiltyy ku tunne lähtee jostain syvältä :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot