Helmi kärsimysten

Runoilija Joakim Von Sterenius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elämän helppous turmelee vaikeudet liikaa koettelee mutta vaikeuksista oppii elämään hetken helposti! siis elä elämääsi
 

Helmi kärsimysten

Armon meren rantaan Hän kulkee

näkee siellä simpukan

kivi hiertää tuottaen tuskaa

vuodet kuluu vierien, vierien

Helmen valkoisen Hän löytää

Kun avaa simpukan

kuoret jättäen santaan

helmi on kirkkaan valkoinen

Niin kautta tuskien on kirkastunut helmi valkoinen

läpi monen ahdistuksen kyynelten

nyt se loistaa saa kruunussa kuninkaan

on helmi puhtaan valkoinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvällisen kaunista, merkityksellistä symboliikkaa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot