Todellisuus

Runoilija valonkajo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 12.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pieni hetki,
jolloin kuvittelet nauttivasi elämän pienimmistä asioista.
Nautit valonsäteistä jotka heijastuvat ikkunoista,
nautit asvaltista kenkien alla talven jälkeen.
Nautit lämpimästä tuulenvireestä kasvoilla.

Avaat silmät,
kaupungin harmauteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luonto on ihana levon, rentoutumisen ja rauhan paikka, mutta todellakin parhaimmillaan taajaman ulkopuolella. : )

 

Käyttäjän kaikki runot