itken miksi

Runoilija valonkajo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 12.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itken.
Rakastan liikaa.

Tai olen jumissa tässä
täydellisessä suhteessa.

Ulospääsyä ei ole.
Se sattuu.

Mielessäni taistelu
Voittaako sen vapaudenkaipuu vai rakkaus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Etsimistä runosta toiseen. Rakkaus on semmoinen pulla, että se leivotaan ja sitten se hiljalleen kypsyy uunissa.

Tää on mun mielestä aivan ihana. Pystyn samaistumaan tähän ...
Suosikkeihin menee :)

 

Käyttäjän kaikki runot