Meidän kaunis maailma

Runoilija jennn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2009
Viimeksi paikalla: 16.7.2022 0:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Palaan kauniista maailmasta
josta olen lähtöisin

Palaat sieltä josta
minä en ole vielä tietoinen

Käsitys sinusta
on henkeäsalpaava

Rakasta minua niin paljon kuin voit
Koko kehoni haluaa rakastaa sinua
tässä
ja nyt

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot