Laguuni

Runoilija Kowalski

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sadepisara herättää pudotessaan kirjalleni,

ajatukseni hetkellisesti katketessa,

sivu on jo kuiva.

Aurinko säteilee turkoosin laguunin

pinnassa, mahoginruskea veneenkylki

hyväilee aallokkoa.

Kaunein kesäpäivä,

aika on pysähtynyt vierelläsi.

Veneen kadotessa ulapalle,

olemme vihdoin kotona.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot