Anna mun mennä

Runoilija Hymyilläänkö?

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus kun muistan niin rustailen tänne :)
 

Päästäisitkö jo irti,
anna mun mennä?
Ihan sama mitä teet,
ei se tunnu enää siltä,
että olisin onnellinen.

Joskus täytyy irrottaa,
vaikka ei sitä haluaisikaan.
Joskus täytyy luovuttaa,
että voi alkaa uudestaan.

Eli anna mun mennä,
päästäisitkö jo irti.
En halua olla vanki,
kerran me vain eletään.

Jos nyt taas jään,
en hymyile koskaan enää.
Anna mun mennä,
ennen kuin sydämeni pettää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot