Christian

Runoilija Fooga

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 13.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Makaat siinä niin viattomana,
kaikista maailman paheuksista tietämättömänä.

Pelkällä pienellä olemuksellasi,
valtaat koko sydämeni.

Kun vihdoin ulos tulit minusta,
olin heti ja ikuisesti riippuvainen sinusta.

Rakkauteni sinua kohtaan jotain niin uskomattoman suurta on,
etten itsekkään ymmärrä sitä, mutta tiedän, että se on loputon.

Lupaan tehdä tai ainakin yrittää kaikkeni takiasi sinun,
olet sen ansainnut enenmän kuin kukaan muu lapseni minun... <3

Selite: 
Kirjotettu sairaalassa pojalleni 5.11.2003 <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot