Cut it off

Runoilija Draconia

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie oon runoilija, riimittelijä, mutta mietelmiä, ajatuksia, ja pitkiä kirjoituksia syntyy myös toisinaan.
 

Leikkaa kielesi irti
niin et voi enää solvata minua
Leikkaa kielesi irti
niin et voi enää syyttää minua
Leikkaa kielesi irti
niin et voi haukkua enää
itseäsikään
et solvata etkä syyttää ketään.
Leikkaa kielesi irti
niin et voi sanoa enää
etet tahdo nähdäkään minua
Leikkaa kielesi irti
niin et voi enää syytää valeita
Leikkaa kielesi irti
niin et voi sanoa enää
mitään

Leikkaa korvasi irti
niin ei tafvi enää kuunnella minua
Leikkaa korvasi irti
Niin ei tarvi enää
kuunnella ketään

Leikkaa sormesikin pois
niin et voi enää pudottaa tavaroita
Leikkaa sormesikin pois
niin et voi enää raapia minua
Leikkaa sormesikin pois
niin et voi enää ees masturboida

Puhko silmäsikin
niin ei tarvi enää nähdä minua
Puhko silmäsikin
niin ei tarvi enää katsoa itseäsikään
ja valittaa ettet muka näytä kauniilta
Puhko silmäsikin
niin ei tarvi enää laittautua
kenenkää vuoksi
Puhko silmäsikin
niin ei tarvi valittaa
ettei oo mitään päällepantavaa
Puhko silmäsikin
niin et näe kauneuttasi

Leikkaa hiuksesikin
niin ei tarvi enää laittaa niitäkään
Leikkaa hiuksesikin
niin ei tarvi enää ees värjää
Leikkaa hiuksesikin
niin ei tarvi enää ruiskuttaa lakkaa.
Leikkaa hiuksesikin
ettet näyttäisi niin kauniilta.

Selite: 
12.5.2012 Tulin lenkiltä ja kuulin CMX:n kappaleen en kokonaan, enkä silloin vielä tienyt sen nimeä siitä sain inspiraationi ja loppu tuli fiiliksistä, kun kuulin sen pari päivää myöhemmin uudelleen tiesin ettei sillä ole nimeä. Se oli Nimetön.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot