Tunnehukka

Runoilija a28ce1782bf13e3867310cbfd0046e17

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2007
Viimeksi paikalla: 7.6.2018 17:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi. Tee toiselle mitä haluaisit hänen tekevän itsellesi; äläkä tee toiselle mitä et toivoisi tehtävän itsellesi.
 

Tunnen repivää kaipuuta, polttavaa ikävää. Nimeä sille en osaa antaa, vaikka kuinka mietin. Olitko se sinä, vai kenties joku toinen. Joku on vienyt sydämeni jättäen jäljelle pelkän tuskaisen kylmän tyhjyyden.

Olenko se minä, olenko hukannut itseni niin pahasti, etten enää peiliin katsoessani tunnista itseäni? Kaipaanko itseäni ja entistä minuuttani vai odotinko elämältä niin paljon enemmän että tunnen jonkun kipinän kadonneen sisimmästäni.

Voiko se olla vain tunne kaikesta menetetystä, niistä tapahtumista joita en silloin uskaltanut kohdata, en käsitellä, totuutta suoraan silmiin katsoa vaan nostaen katseeni matkaa eteenpäin jatkaen. Onko se pelkuri joka myöntää tarvitsevansa toista, vai se joka ei uskalla kohdata tunteita joiden pelkää katoavan kuitenkin jossain vaiheessa jättäen arven jota ei aika parantaisi.
Myönnän, rakkaudesta uneksin, siitä haaveni täyttäen, jokaisen unelmani siihen hukuttaen.
Pelkuruuttani pakenen, yksin joka yö nukahtaen, rakkauden sekä kaipuun tunteen sisälläni päivittäin tukahduttaen....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot