Olenkin jo

Runoilija Crying

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On se kaikki,
mitä olen halunnut
ja tavoittelen vieläkin.

Ollut mulla kokoajan.

Ja kuinka en ole voinut sitä huomatakkaan.

Olen rakkauden ympäröimä, onnekkain.

Kyllä taidan sittenkin olla, onnellinen.

Selite: 
Rakastan mun perhettä niin paljon että tekisin heidän vuokseen mitä tahansa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot