Tavallinen nainen

Runoilija Avatar

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen persoonallinen tyttönen jolta tekstiä kyllä tulee.
 

Katselen noita ihmisiä

Miehiä viimeisen päälle
Puhtaissa smokeissaan
Hehkuvan valkoisissa paidoissaan

Naisia satoja euroja maksaneissa
Iltapuvuissaan ja painavissa
Kultaa hehkuvissa koruissaan
Sormet täynnä sormuksia
Hiuksia joihin kampaaja
On taikonut mielikuvitukselliset,
Kauniit kampaukset

Ja maskeeraaja luonut
Kasvoille peitoksi
Maalin joka illalla
Pestään pois

Alta paljastuu aivan
Tavallinen nainen
Ilman glamouria.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot