Pois lähiöstä

Runoilija Avatar

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen persoonallinen tyttönen jolta tekstiä kyllä tulee.
 

En koskaan elämässäni
Tahdo juuttua mihinkään ankeaan lähiöön
Joka on täynnä yksinhuoltajia
Niitä jotka jättävät pienet lapsensa

Yksin illoiksi, Joskus jopa öiksi
Kun ilta lähibaarissa venähtää hieman
Pitkäksi

Baaritiskin reunalla roikkuvat
Ne samat tutut juopuneet miehet
Jotka odottavat milloin saisikaan sossusta rahaa
Että saisi vähän lisää kaljaa
Ja kossupullon alkosta

Minä tahdon päästä johonkin korkeammalle
Tahdon löytää elämääni jonkun
Ihan oikean valon

Sellaisen joka vie minut vähän
Kauemmaksi noista lähiöistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot