vielä mäkin osaan lentää

Runoilija Avatar

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen persoonallinen tyttönen jolta tekstiä kyllä tulee.
 

Tiedän että voin olla sun silmissä
Vaan joku pieni roska kadulla
Joku pieni enkeli jonka siivet joku vei

Mä tiedän silti että mussa on voimaa
Tiedän että kun tarpeeksi kauan vaan itselleni toistan
Saan itseni ylös tästä kadun kulmasta

Ja kun oon tarpeeksi vahva juoksen korttelia ympäri
Ja vähä vähältä, kun vaan odotan, ne siivet kasvaa
Selkään

Ja vielä mäkin osaan lentää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on aikoja, kun on vaikea uskoa osaavansa enää lentää, mutta vielä tulee se hetki, kun voimaintunnossaan voi taivaisiin kurkottaa. Hyvää ja aurinkoista syntymäpäivää :)

 

Käyttäjän kaikki runot