aamuun.

Runoilija Avatar

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 23.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen persoonallinen tyttönen jolta tekstiä kyllä tulee.
 

Herään aamuun taas liian aikaisin
Vielä tulee kevät, nyt täytyy jo uskoa

Aurinko loistaa kilpaa lumihankien kanssa
Ohi on aika kuitenkin lumienkeleiden ja lumilinnojen

Lumihanget alkaa sulaa, enää on vain pieniä räntäpisaroita
Ja kohta on vaan loskaa tosi tosi harmaata

Sitten tulee kesä, uimarannat ja festarit
Kesä jota varten elän ja odotan

Nyt katson lumihankia, aurinkoa,
Kuvaan kameralla hankeen kohdistuvia varjoja

Kaunis on tämäkin aika,
Väistyy edestä talven taika.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot