(N)oppia

Runoilija Moonake

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jyväskyläläinen, 20-vuotias tyttö etsii itseään. Ei tupakoitsijoille, läheisriippuvaisille tai yhden illan tyypeille.
 

olet yhtä epäjohdonmukainen kuin aina ennenkin
toisinaan rakastat, toisinaan vihaat
aina vertaat isään

olisit vain antanut minun muuttaa pois

sinä oppisit vastuuta
minä oppisin vapautta
me oppisimme rauhaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot