Myöhemmin lajittelin kirjat värin mukaan

Runoilija Moonake

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jyväskyläläinen, 20-vuotias tyttö etsii itseään. Ei tupakoitsijoille, läheisriippuvaisille tai yhden illan tyypeille.
 

lakanoissa jätesäkin haju
puolet huoneesta pahvia
kirjat kasoina lattialla

makaan patjalla ei vielä sänkyä
seinällä yksi kuva siinä naurat
ääni kolisee kallossani

muutimme vasta olen jo muualla
loisteputki valaisee kiiltävän pintasi

sammutan sen
sinut

meidät

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot