Lopettava tarina

Runoilija Moonake

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jyväskyläläinen, 20-vuotias tyttö etsii itseään. Ei tupakoitsijoille, läheisriippuvaisille tai yhden illan tyypeille.
 

ikkunan rikkoi irrelevantti elefantti
katsoin seinää julistetta lavastetta
ääni vyöryi sisään ovesta maaäidin povesta
suljin silmät korvat suun kylkiluun

tsunamina nousi asfaltti mieleni maltti
odotin pakoa bunkkeriin valtameriin
sinä rakensit siltoja yli niiden luo hiiden
vaikka itku jo iski rintaan lisähintaan

taivaanpäällinen pimeys kätesi sulki hiljaa kulki
rikkoi lihakset jänteet ruston luuston
hiljaisuus napsahti kaulaan kapsahti
kaatoi mereen meistä jokaisen sanat sokaisten

Selite: 
loppusointukokeilu
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot