Niin yksin

Runoilija Teikku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen minä!
 

mä en kuule
mä en nää
tyhjyyteen putoaa mun pää
kukaan kuule ei
kukaan tiedä ei
hiljaisuus vain seuranain

Kukaan ei tiedä
mitä tuskaa kannan sisälläin
Kukaan ei nää
kyyneleitä jotka vuodatan
Sinua ei sinuakaan
kiinnosta
Vain minä ja kyyneleeni
Itken hiljaa sisään päin
Sydämmen hautaan kiven sisään
Sitä ylös nostaa ei saa
Mä halua en särkyä taas

Sääliä sääliä vaan mä osaksein sit saan
Kun tulee julki kohtaloni
ei ollut onni mukanani
Kuulun kastiin surkeiden
pois unohdettujen

Ketään en enää koskaan
ota elämääni jakamaan
yksin taivallan tätä paskaa elämää
lapset ainoana seuranain
jatkan vain taivaltain

Koskaan luottaa en enää voi
suru kuitenkin sydämessä soi
sä minut mursit hiljaa
pala palalta rikkoen
Kuoli lopussaan sieluni iloinen
Nyt musta viitta harteillani
Elän yksinäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan kuin olisit alitajuntani ja puhuisit omasta tilanteestani jota koen tällä hetkellä,suosikkeihin!

 

Käyttäjän kaikki runot