pakoon todellisuutta

Runoilija Teikku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen minä!
 

Kuinka voisin tänäänkään ymmärtää
kun sanaakaan kuule en
mikä sanat on pois vienyt
miksi en kuule sanaakaan
lähdit taas vain pois
et halunnut puhua minulle
vaikka yritin kysyä
mikä sinulla on
en saanut mitään vastausta
ja taas sä vain pakenit

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot