kuinka paljon

Runoilija Teikku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen minä!
 

kuinka paljon täytyy pienen ihmisen jaksaa
taas kerran tuntuu pahalta ja tuntuu et maailma katoaa
kukaan ei välitä tippaakaan
ketään ei kiinnosta pätkääkään
miksi kukaan ei kysy mitään eikä kukaan vastaa mitään

miksi elämä menee taas kohti kuilua
en tiedä syytä siihen sitä minulle ei kerrota
tää sanattomuus taas kerran
mä en jaksa enää yrittää

kuinka vaikeaa voikaan puhuminen olla
kuinka vaikeeta tunteitaan on ilmaista

miksi, miksi taas tää saatanan hiljaisuus...

Selite: 
kertoo siitä kuinka jotkut ihmiset ei vaan osaa puhua tunteistaan tai päivän tapahtumista
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhumattomuus...kaiken pahan alku. Hienoja sanoja.

 

Käyttäjän kaikki runot