Kuin ilmaa

Runoilija Teikku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen minä!
 

Olen lähelläsi mutta et nää minua
olen vierelläsi mutta et huomaa minua
puhun sinulle mutta et kuule sanojani
vaikka kuinka yritän olen sinulle kuin ilmaa vaan...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot