ei minulle

Runoilija Teikku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen minä!
 

huomaan kuinka sinulla on asiaa kaikille muille paitsi minulle jolle sinun pitäisi puhua
minulle et sano päivään sanaakaan
kaikille muille ajatuksesi jaat
minut jätät kylmästi ulos sun ajatusmaailmasta
en ymmärrä kohta enää mitään
miksi et voi puhua minulle samallalailla kuin kaikille muille
minä olen kuitenkin se jonka kanssa sinun pitäisi ajatuksesi ja tunteesi jakaa

ehkä mä en sit merkitsekkään sinulle niin paljoa kuin olen luullut
olenko minä se paha niin kuin annat minun välillä luulla ja ymmärtää

en tiedä kauanko pystyn tätä elämää enää elämään

minä olen kuitenkin se joka osaa puhua kaikesta, mutta sinä aina vaan sulkeudut etkä puhu mitään ja loppujen lopuksi pakenet pois...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot