Elämä kantaa

Runoilija Teikku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä olen minä!
 

Kun ajatusmaailma turtuu
toisen mieli helposti murtuu
ei auta sanat kauniit
ei ystävätkään auliit

helppo toisten on sanoa
ne ei tunne samaa kipua
se kipu on sun sisällä
ahdistaa liikaa sydämellä

kaikki taakkana harteilla
yöt vietät valveilla
uni ei silmään tuu
sä haluat vaan unohtuu

sinulle sanon tämän
usko vielä elämään
ei kaikki oo ohikiitävää
löytyy aina jotain hyvää

elämä kantaa eteenpäin
ei katsota taaksepäin
valoa on jo näkyvissä
sä olet toisten sydämissä

Selite: 
Kannustus runo ystävälle, jolla oli vaikea elämäntilanne
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kannustava runosi soljuu mukawasti😊

 

Käyttäjän kaikki runot