mun muija

Runoilija daria

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mun muija sä oot
ihan paras heij beibe
tykkään sust paljo
just niin, tosi paljo
mun kamu
sä oot
ihan bestis
en sua haluu menettäää
en koskaan
pysy sellaisena kuin oot
ethän muutu koskaan?<3

Selite: 
ommattu jonsulle
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo ystävyydestä. Pidin :)

 

Käyttäjän kaikki runot