Nimetön

Runoilija daria

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

on yö
kaunis ja valoisa
tähdet loistaa kirkkaina
kuu valaisee pimeät metsät
on kaunis tämä pimeys.

näen tähdenlennon ja toivon
toivon että voisin rakastaa
toivon että joku rakastais minua
mutta turhaan, ajattelon
eihän kukaan edes huomaa minua

kuulen ääniä alhaalta
katson
ja siinä seisoo poika
joka kiipeää ylös
hän istuu viereeni
ottaa kädestä kiinni
ja hänen huulet koskettavat minun poskea

se tunne on uskomaton ja lempeä
kaunis ja hellä
toivon että tuntisen sen joskus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mun mielestä tää on hieno runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot